Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

DMCA από indie developer ενάντια στο ίδιο του το παιχνίδι (video)

O indie developer πίσω από τη δημιουργία του The Outbound Ghost κατέθεσε υπόμνημα για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων ενάντια στο ίδιο του το παιχνίδι, προκειμένου αυτό να αφαιρεθεί από τα ηλεκτρονικά καταστήματα των κονσολών. Πρόκειται για ένα μόνο επεισόδιο μιας μεγάλης ιστορία.

H Conradical Games μετέφερε τη συζήτηση σε Twitter και YouTube, προκειμένου να κάνει γνωστό το ότι ο εκδότης του, που σε αυτή την περίπτωση είναι η Digerati, συνεχίζει τη διανομή του παιχνιδιού, παρά το γεγονός ότι δεν έχει πλέον τα δικαιώματα. Επιπλέον, ο developer υποστήρίζει πως δεν έχει λάβει ούτε ένα δολάριο για τα δικαιώματα από τον εκδότη.


"Σημειώνονται τα σχόλια του Conrad [Grinheim, lead developer] σχετικά με τις επιδόσεις του παιχνιδιού", λέει ο εκδότης. "Ενώ η μεταφορά είναι ευθύνη του εκδότη, είναι αυτονόητο ότι ο εκδότης, η ομάδα που είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά και ο developer πρέπει να συνεργαστούν για να εξαλείψουν τυχόν σφάλματα, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε το παιχνίδι που θέλουν όλοι. Ζητήσαμε από τον Conrad να βοηθήσει στον εντοπισμό σφαλμάτων ή προβλημάτων. Ωστόσο, ο Conrad αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί μας ή να επικοινωνήσει με την Digerati σε οποιοδήποτε κανάλι".

Επιπλέον, η Digerati υποστηρίζει ότι ακόμα δεν έχουν εκπληρωθεί πλήρως οι υποσχέσεις προς όσους υποστήριξαν το παιχνίδι μέσω του Kickstarter.

"Δεδομένου ότι ο Conrad έλαβε όλα τα χρήματα από το Kickstarter για το The Outbound Ghost, δεν έχει προσπαθήσει να συνεργαστεί με την Digerati για να διασφαλίσει ότι οι απαραίτητοι κωδικοί θα δοθούν στους δωρητές", συνεχίζει η δήλωση. "Παρόλα αυτά, ο Conrad συγκεντρώνει χρήματα για να ξεκινήσει ένα διαφορετικό παιχνίδι χωρίς να εστιάζει στους προηγούμενους χρηματοδότες του. Ο Conrand δεν έχει προσπαθήσει να ικανοποιήσει στους προηγούμενους χρηματοδότες του πριν ξεκινήσει το επόμενο project του".

Η κόντρα ανάμεσα στη Conradical και τη Digerati για το The Outbound Ghost ξεκίνησε με την κυκλοφορία του σε κονσόλες το 2022, με την έκδοση για το Nintendo Switch να βρίσκεται στο επίκεντρο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*